Winterreizen
RENDIEREN_OP_DE_WEG.jpg

Een passende verzekering voor uw reis

logo europeesche

Folders:

> Folder kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Algemene voorwaarden:

> Reisverzekering

> Annuleringsverzekering

Als u op vakantie gaat, zijn er andere risico's dan in Nederland. Wat denkt u bijvoorbeeld alleen al van die rendieren op de weg? En als u daar iets overkomt, zijn de regels vaak anders dan in ons land. Daarom is het van groot belang om uw reis goed verzekerd te hebben. Dat geeft een veilig gevoel. Via onze partner de Europeesche verzekeringen sluiten wij graag een passende reis- of annuleringsverzekering verzekering voor u af.

Annuleringsverzekering
Met de Basis-Annulering ben je goed verzekerd als je een vakantie moet annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mis je een deel van de vakantie, bijvoorbeeld omdat het vliegtuig vertraging heeft? Dan ontvang je van de Europeesche een vergoeding voor iedere dag dat je geen vakantie hebt kunnen vieren.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt je zelf kunnen bepalen om welke reden je jouw geboekte reis annuleert? Kies dan voor een Allrisk Annuleringsverzekering. Je kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wil. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van de annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen!

Let op: Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering te annuleren. Het risico dat de verzekeringsmaatschappij loopt gaat namelijk in op het moment dat de verzekering wordt afgesloten.

Bent u al doorlopend verzekerd?
Controleer dan in het geval van een samengestelde reis ook even hoe uw verzekeraar daarmee omgaat. Een samengestelde reis betekent dat je met meerdere partijen een reisovereenkomst hebt. Je boekt bijvoorbeeld zelf de tickets en de auto met kampeeruitrusting boek je bij ons.


Premies*

Reisverzekering Comfort (incl. personenhulp, bagagedekking, geneeskundige kosten en ongevallendekking)

€ 1,92 p.p. per dag

Basisdekking annuleringsverzekering

5,5% van de totale reissom

Garantie-Annulering annuleringsverzekering

7% van de totale reissom


* Alle premies zijn excl. € 3,50 poliskosten en (bij een annuleringsverzekering) assurantiebelasting